skip to Main Content

Over ons

Mulder Recycling en Pallethandel is een toonaangevend producent en reparateur van pallets. Al meer dan 25 jaar zijn we specialist in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte pallets, kisten en opzetranden. Tevens verzorgen wij de afvoer van uw metalen, hout en kunststoffen. Omdat wij lid zijn van de NIWO zijn wij hiertoe officieel bevoegd en gebeurt het inzamelen op een verantwoorde manier.

Maatwerk

Wij hebben niet alleen gebruikte pallets, maar kunnen tevens iedere maat pallet produceren in zowel grote als ook kleinere series. Door volledigheid van ons assortiment kunnen wij bedrijven zowel in de food als de non-food goed bedienen. Veel verschillende pallets hebben wij in grote mate op voorraad en daarom kunnen we, vaak binnen 24 uur, leveren. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland. Wij kunnen ook uw overtollige pallets (ook als ze kapot zijn) bij u ophalen tegen een marktconforme vergoeding.

EPAL licentie

Na strenge controle door SGS is Mulder Recycling en Pallethandel toegelaten tot de groep van officiële Europallet reparatiebedrijven. Daarbij hoort een officiële licentie verstrekt door EPAL Germany. Het verkrijgen van deze reparatielicentie is van groot belang om een totaal pakket van productiemogelijkheden te kunnen bieden aan onze huidige- en toekomstige klanten. Epal wordt in Nederland vertegenwoordigd door Nederpal.

Kwaliteit gegarandeerd

EPAL richt zich op het tegengaan van vervalsing van euro pallets. Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mogen de merktekens EUR en EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht. Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens alleen aanbrengen als er door EPAL aan dat bedrijf een licentie is verleend. Om deze licentie te verkrijgen moet worden aangetoond dat de geproduceerde of gerepareerde pallets aan de normen van EPAL en UIC voldoen. Met regelmaat worden door onafhankelijke controle-instanties controles uitgevoerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@mulder-recycling.nl

Wij informeren u graag over wat Mulder Recycling & Pallethandel voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top